Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

Ιδιαίτερα μαθήματα Οικομάθεια - Ποιοί είμαστε

Το Κέντρο Ιδιαιτέρων  Μαθημάτων "ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ" εδρεύει στην οδό Μελίνας Μερκούρη 16, στον Αγιο Δημήτριο  και δραστηριοποιείται σε όλη την Αττική.

Ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 από μια μικρή ομάδα καθηγητών, έχοντας ως στόχο να καλύψει την ανάγκη σας για ιδιαίτερα μαθήματα κατ' οίκον.

Από τότε έως σήμερα  στην ομάδα αυτή προστέθηκαν και άλλα μέλη με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το Κέντρο Ιδιαιτέρων Μαθημάτων "ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ" να αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό καθηγητών όλων των ειδικοτήτων και επιπέδων που παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια όπου και όποτε τους ζητηθεί.

που απευθυνόμαστε...

Δημιουργήσαμε αυτή τη σελίδα ώστε να μπορείτε να μας βρείτε εύκολα και εμείς με τη σειρά μας να σας προτείνουμε τον καθηγητή εκείνον που θα σας βοηθήσει άμεσα και αποτελεσματικά στο πρόβλημά σας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε απευθύνονται σε:

 • μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου (ΓΕΛ - ΕΠΑΛ),
 • φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΕΑΠ,
 • μαθητές, φοιτητές που ενδιαφέρονται να αρχίσουν ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού,
 • σπουδαστές ΙΕΚ,
 • όσους ενδιαφέρονται για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, μαθητές και ενήλικες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά ),
 • όσους ενδιαφέρονται για ζωγραφική,
 • όσους ενδιαφέρονται για την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου (αρμόνιο, πιάνο, κιθάρα, ακορντεόν, θεωρία, αρμονία).

 

είμαστε δίπλα σας στην αναζήτηση του ιδανικού καθηγητή ιδιαιτέρων μαθημάτων...

αναζητώντας τον ιδανικό καθηγητη

Στην αναζήτηση του καλύτερου και αποτελεσματικότερου τρόπου διδασκαλίας και βοήθειας προς το μαθητή, ο κάθε γονέας βρίσκεται αντιμέτωπος με πολλές επιλογές. Εφόσον επιλέξει τα ιδιαίτερα μαθήματα αντί του φροντιστηρίου ως πιο ενδεδειγμένο και αποτελεσματικό τρόπο διδασκαλίας, πρέπει να βρει αξιόπιστους και έμπειρους καθηγητές που θα αναλάβουν το σημαντικό έργο της διδασκαλίας, ώστε να εμπιστευτεί σε αυτούς τα παιδιά του και το μέλλον τους.

Σε ποιόν, λοιπόν, πρέπει να απευθυνθείτε;

Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αναζήτηση ενός καθηγητή – ο συστημένος καθηγητής μέσω κάποιου γνωστού, το τυχαίο όνομα κάποιου καθηγητή είτε σε κάποια εφημερίδα, είτε σε κάποια αγγελία στη γειτονιά του, είτε σε κάποια ιστοσελίδα κ.τ.λ.

Εμείς, ως Κέντρο Ιδιαιτέρων Μαθημάτων "ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ", ξεχωρίζουμε και πιστεύουμε ότι αποτελούμε την ασφαλέστερη επιλογή για πολλούς λόγους:


ιδιαίτερα μαθήματα από το 2000

Καταρχάς, είμαστε το πρώτο Κέντρο Ιδιαιτέρων Μαθημάτων που δημιουργήθηκε στην Αττική, ήδη από το 2000, συγκεντρώνοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, ώστε να ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία στις προσδοκίες των πελατών μας. Η μακρόχρονη πορεία μας στη διδασκαλία και οι πολυάριθμες επιτυχίες μας μας δίνουν τη δυνατότητα να λέμε ότι όλοι οι καθηγητές μας είναι συστημένοι.

θεωρούμε την προσωπική επαφή απαραίτητη προϋπόθεση

Διαθέτουμε οργανωμένο γραφείο σε χώρο τον οποίο μπορεί να επισκεφθεί οποιοσδήποτε γονέας και μαθητής θέλει να μας γνωρίσει από κοντά και να πληροφορηθεί για την επιχείρησή μας. Δε λειτουργούμε μόνο διαδικτυακά και απρόσωπα, χωρίς τη δυνατότητα προσωπικής γνωριμίας.

Παράλληλα, στο χώρο μας υπάρχουν διαθέσιμοι φάκελοι με τα πλήρη στοιχεία όλων των καθηγητών μας. Στο φάκελο του κάθε καθηγητή περιλαμβάνονται το βιογραφικό του, αντίγραφο πτυχίου, αντίγραφο μεταπτυχιακού ή και διδακτορικού τίτλου, αντίγραφο ταυτότητας και, όπου υπάρχουν, συστατικές επιστολές. Έτσι, ο πελάτης που θα θελήσει να τα ελέγξει μπορεί να περάσει ανά πάσα στιγμή από το γραφείο μας και να τα δει.

δεν προτείνουμε, συστήνουμε καθηγητές ιδιαιτέρων μαθημάτων

Θεωρούμε την προσωπική επαφή απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική και άρτια επαγγελματική μας δραστηριότητα. Έτσι, γνωρίζουμε αρχικά από κοντά όλους τους καθηγητές μας, γιατί δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, εκτός από την απαραίτητη επαγγελματική τους κατάρτιση, και στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα τους. Συνεπώς, είμαστε σε θέση να επιλέξουμε τον κατάλληλο καθηγητή, ανάλογα με τις απαιτήσεις αλλά και το χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.

Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που δραστηριοποιούμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην περιοχή της Αττικής.

πιστεύουμε στο όραμα του καθηγητή-παιδαγωγού

Γενικότερα, εξακολουθούμε να πιστεύουμε στο όραμα του καθηγητή-παιδαγωγού, το οποίο κατευθύνει κάθε ενέργειά μας, και όχι απλώς στην παροχή στείρας γνώσης. Επομένως, προσπαθούμε με τη σωστή επιλογή του καθηγητή να παρέχουμε ολοκληρωμένη μόρφωση και καλλιέργεια στους μαθητές μας, η οποία θα τους είναι χρήσιμη και θα τους συνοδεύει σε όλη τους τη ζωή.

ρυθμίζουμε το κόστος των μαθημάτων με βάση τις ανάγκες σας

Τέλος, η τιμολογιακή μας πολιτική στηρίζεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη, ανάλογα με τις οποίες ρυθμίζουμε την τιμή των μαθημάτων.


best choice

Ξεχωρίζουμε, γιατί είμαστε το πρώτο και μοναδικό με αυτόν τον τρόπο οργανωμένο γραφείο ιδιαιτέρων μαθημάτων

Κέντρο Ιδιαιτέρων Μαθημάτων  "ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ".

 

Είμαστε δίπλα σας στην αναζήτηση του ιδανικού καθηγητή

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε
τους στόχους & τις ανάγκες σας.

Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

 

no 1 icon dark greenΕπικοινωνείτε μαζί μας
 • τηλεφωνικά στο 210 9920730 και 211 0137862, ώρες 9:00 - 21:00 Δευτέρα - Σάββατο
 • με επίσκεψη στην έδρα μας, Μελίνας Μερκούρη 16, Άγιος Δημήτριος, ώρες 10:00 - 20:00, κατόπιν συνεννόησης
 • μέσω e-mail:info@private-lesson.gr
 • με τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητών
 • μέσω facebook
no 2 icon orangeΣυζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά. Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.
no 3 icon greenΣας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Bάσει αυτών που μας ζητήσατε, θα έχετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών που έχουμε να σας προτείνουμε με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.


Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας εντός μιας ημέρας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που σας ενδιαφέρει, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος και την περιοχή σας:

Ενδιαφέρομαι για:
στην περιοχή:*

Στοιχεία επικοινωνίας

Ονοματεπώνυμο:*
Email:*
Τηλέφωνο:*

Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου *
Αποδοχή Πολιτικής Απορρήτου*
 Οικομάθεια
Μελίνας Μερκούρη 16, Αγ. Δημήτριος, 17342
Αθήνα - Αττική
210 9920730, 211 0137862
info@private-lesson.gr
 
--
cv banner front

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ αναζητάμε πάντα τον επόμενο συνεργάτη, τον εκπαιδευτικό εμπιστοσύνης.
Αν είσαι κι εσύ καθηγητής και θέλεις να μπεις στην ομάδα μας τότε σε περιμένουμε να γνωριστούμε για να συνεργαστούμε.
Περισσότερα...