Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ψηφιακών Συστημάτων ΕΠΑΛ

Ιδιαίτερα μαθήματα από έμπειρους Ηλεκτρολόγους, Ηλεκτρονικούς, Πληροφορικής

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ” έμπειροι καθηγητές Ηλεκτρολόγοι, Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί, Πληροφορικής όλοι απόφοιτοι αντιστοίχων τμημάτων Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Πληροφορικής ΑΕΙ και ΤΕΙ, απ΄όλη την Αττική, επεξηγούν, συμβουλεύουν κι επισημαίνουν τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσει ο μαθητής τις βασικές έννοιες, τα χαρακτηριστικά των Δικτύων Υπολογιστών και τις τεχνικές και μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία τους, ώστε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της Γ' Λυκείου και να καταφέρει στο τέλος την επίτευξη του στόχου του που είναι η συνέχιση της εκπαίδευσής του στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στόχοι διδασκαλίας Ψηφιακών Συστημάτων ΕΠΑΛ

Τα Ψηφιακά Συστήματα (Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού) της Γ΄ Λυκείου ΕΠΑΛ αποτελείται από δύο βιβλία μέσα από τα οποία:

α ) στα Ψηφιακά Ηλεκτρονικά - Μέρος Α' Θεωρία ο μαθητής έρχεται σε επαφή με έννοιες όπως τα κυκλώματα, επεξεργασία φύλλων δεδομένων, στοιχειώδεις λειτουργίες κυκλωμάτων, μνήμη, ψηφιακή επεξεργασία, ψηφιακά συστήματα κ.τ.λ.

β ) στη Δομή και Λειτουργία Μικροϋπολογιστών - Θεωρία ο μαθητής προσεγγίζει τα Μικρουπολογιστικά Συστήματα από την πλευρά της Ηλεκτρονικής και των εφαρμογών τους που θα συναντήσει ως απόφοιτος αυτού του τομέα.

Σχολικά Διαδραστικά Βιβλία, Διδακτέα - Εξεταστέα ύλη

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό των Ψηφιακών  Συστημάτων (Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού)  της Γ΄ Λυκείου ΕΠΑΛ, έτσι όπως δίνεται στο ψηφιακό σχολείο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς επίσης και την Διδακτέα - Εξεταστέα ύλη.

Ψηφιακά Ηλεκτρονικά - Μέρος Α' Θεωρία της Γ΄ Λυκείου ΕΠΑΛ.

Δομή και Λειτουργία Μικροϋπολογιστών - Θεωρία της Γ΄ Λυκείου ΕΠΑΛ.

Διδακτέα - Εξεταστέα Ψηφιακά Συστήματα ( Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού) ύλη Γ΄ τάξης ΕΠΑΛ 2016-2017.

Βρείτε τον κατάλληλο καθηγητή ιδιαιτέρων μαθημάτων

Συμπληρώστε τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητή ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους στόχους & τις ανάγκες σας. Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Είμαστε δίπλα σας στην αναζήτηση του ιδανικού καθηγητή

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε
τους στόχους & τις ανάγκες σας.

Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

 

no 1 icon dark greenΕπικοινωνείτε μαζί μας
  • τηλεφωνικά στο 210 9920730 και 211 0137862, ώρες 9:00 - 21:00 Δευτέρα - Σάββατο
  • με επίσκεψη στην έδρα μας, Μελίνας Μερκούρη 16, Άγιος Δημήτριος, ώρες 10:00 - 20:00, κατόπιν συνεννόησης
  • μέσω e-mail:info@private-lesson.gr
  • με τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητών
  • μέσω facebook
no 2 icon orangeΣυζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά. Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.
no 3 icon greenΣας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Bάσει αυτών που μας ζητήσατε, θα έχετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών που έχουμε να σας προτείνουμε με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.


Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας εντός μιας ημέρας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που σας ενδιαφέρει, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος και την περιοχή σας:

Ενδιαφέρομαι για:
στην περιοχή:

Στοιχεία επικοινωνίας

Ονοματεπώνυμο:*
Email:*
Τηλέφωνο:

Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου *
Αποδοχή Πολιτικής Απορρήτου*
Επαλήθευση:
 Οικομάθεια
Μελίνας Μερκούρη 16, Αγ. Δημήτριος, 17342
Αθήνα - Αττική
210 9920730, 211 0137862
info@private-lesson.gr
 
--
cv banner front

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ αναζητάμε πάντα τον επόμενο συνεργάτη, τον εκπαιδευτικό εμπιστοσύνης.
Αν είσαι κι εσύ καθηγητής και θέλεις να μπεις στην ομάδα μας τότε σε περιμένουμε να γνωριστούμε για να συνεργαστούμε.
Περισσότερα...