Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας ΕΠΑΛ

Ιδιαίτερα μαθήματα από έμπειρους Οικονομολόγους

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ” έμπειροι καθηγητές - Οικονομολόγοι, όλοι απόφοιτοι αντιστοίχων τμημάτων Οικονομίας και Διοίκησης ΑΕΙ και ΤΕΙ, απ΄όλη την Αττική, εξηγούν στο μαθητή με σαφήνεια πως λειτουργεί μια αγορά για να κατανοηθεί ο μηχανισμός των τιμών, ώστε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της Γ' Λυκείου και να καταφέρει στο τέλος την επίτευξη του στόχου του που είναι η συνέχιση της εκπαίδευσής του στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στόχοι διδασκαλίας Αρχών Οικονομικής Θεωρίας

Στις Αρχές Οικονομικής θεωρίας (Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας) της Γ΄ Λυκείου ΕΠΑΛ ο μαθητής αποκτά γνώσεις που αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχή ζωή του αυριανού οικονομολόγου του 21ου αιώνα.

Σχολική ύλη  Αρχών Οικονομικής Θεωρίας

Η σχολική ύλη στο μάθημα Αρχές Οικονομικής θεωρίας (Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας) έχει στόχο να καταστήσει το μαθητή ικανό να:

  • κατανοήσει βασικές έννοιες της Οικονομικής Επιστήμης, (όπως παραγωγή, κόστος, κόστος ευκαιρίας),
  • μπορεί να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία  παρουσίασης - κατανόησης της οικονομικής θεωρίας (π.χ. γραφήματα)
  • κατανοήσει τις θεωρίες Ζήτησης -  Προσφοράς
  • διακρίνει την Οικονομική επιστήμη σε:

α) Μικροοικονομική Θεωρία που μελετά τις επιμέρους οικονομικές μονάδες (π.χ. μελέτη της συμπεριφοράς του καταναλωτή / της επιχείρησης / του νοικοκυριού) Ειδικότερα επιδιώκεται: Η κατανόηση της λειτουργίας της αγοράς και προσδιορισμού του επιπέδου των τιμών  και η εξοικείωση με τις διάφορες μορφές αγοράς κατά τη μακροχρόνια - βραχυχρόνια περίοδο

β) Μακροοικονομική Θεωρία που επικεντρώνεται στη μελέτη συνολικής ζήτησης - συνολικής προσφοράς και των οικονομικών διακυμάνσεων που αυτές προκαλούν (ανεργία - πληθωρισμός). Επιπροσθέτως επιδιώκεται: Η εξοικείωση με τον υπολογισμό του ΑΕΠ και η κατανόηση του όρου “οικονομική μεγέθυνση”.

Σχολικά Διαδραστικά Βιβλία, Διδακτέα - Εξεταστέα ύλη

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό για το μάθημα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας) της Γ΄ Λυκείου ΕΠΑΛ, καθώς επίσης και την Διδακτέα - Εξεταστέα ύλη Αρχών Οικονομικής Θεωρίας έτσι όπως δίνεται στο ψηφιακό σχολείο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας)

Διδακτέα - Εξεταστέα ύλη Αρχών Οικονομικής Θεωρίας 2016-17

Βρείτε τον κατάλληλο καθηγητή ιδιαιτέρων μαθημάτων

Συμπληρώστε τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητή ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους στόχους & τις ανάγκες σας. Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

no 1 icon dark greenΕπικοινωνείτε μαζί μας

Για μία εξατομικευμένη πρόταση με τους διαθέσιμους εκπαιδευτικούς που ειδικεύονται στο μάθημα που σας ενδιαφέρει:

Εάν ενδιαφέρεστε για συγκεκριμένα βιογραφικά που έχετε δει στον κατάλογο βιογραφικών μας στέλνετε αίτημα μέσω της φόρμας που θα βρείτε στη Λίστα Επιλεγμένων Βιογραφικών. Τα βιογραφικά που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικά, γι 'αυτό και σας προτείνουμε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία πλήρη πρόταση.

no 2 icon orangeΣυζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά.

Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.

no 3 icon greenΣας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Στη συνέχεια, αφού επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών που πληρούν τα κριτήριά σας, λαμβάνετε τα στοιχεία επικοινωνίας εκπαιδευτικών με επιβεβαιωμένη διαθεσιμότητα και κατάλληλων συγκεκριμένα για το μάθημα και το επίπεδο που σας ενδιαφέρει, τις όποιες ειδικές απαιτήσεις μας έχετε θέσει.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
ή μιλήστε μαζί μας ζωντανά:

Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών στην περιοχή σας.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που αναζητάτε, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος που σας ενδιαφέρει.
Σας ζητάμε την περιοχή σας για να σας προτείνουμε καθηγητές από κοντινή περιοχή, μειώνοντας το κόστος μετακίνησης, άρα και το κόστος των μαθημάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
 Οικομάθεια
Μελίνας Μερκούρη 16, Αγ. Δημήτριος, 17342
Αθήνα - Αττική
210 9920730, 211 0137862
info@private-lesson.gr
 
--
cv banner front

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ αναζητάμε πάντα τον επόμενο συνεργάτη, τον εκπαιδευτικό εμπιστοσύνης.
Αν είσαι κι εσύ καθηγητής και θέλεις να μπεις στην ομάδα μας τότε σε περιμένουμε να γνωριστούμε για να συνεργαστούμε.
Περισσότερα...