Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Λυκείου

Το Λύκειο μαζί με το Γυμνάσιο είναι μέρος της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το Λύκειο δεν είναι υποχρεωτικό για τα παιδιά που βρίσκονται στην Ελλάδα. Αποτελείται συνήθως από τρεις τάξεις και η φοίτηση σε αυτό ξεκινάει από την ηλικία των 15 ετών περίπου.

Κατηγορίες Λυκείων

1. Το Γενικό Λύκειο , το γνωστό σε όλους μας Λύκειο με τριετή διάρκεια φοίτησης.

2. Το Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση με εύρος, η οποία δεν απαξιώνεται με το χρόνο,αλλά αποτελεί ισχυρή βάση για μελλοντικές, νέες, επαγγελματικές ενασχολήσεις με την πρόοδο της τεχνολογίας και τις συνεχείς εναλλαγές που σημειώνονται στην τεχνογνωσία.

Η φοίτηση είναι τριετής.

3. Το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο είναι σχολείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης όπως και το Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο. Ο μαθητής που θέλει να εγγραφεί στο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο πρέπει να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις :

  • να είναι 16 ετών,
  • να έχει απολυτήριο Γυμνασίου,
  • να εργάζεται,
  • να είναι άνεργος με κάρτα ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ.,
  • να ανήκει σε κατηγορία μαθητών που αδυνατούν να φοιτήσουν στο Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο.

Η φοίτηση είναι τετραετής.

4. Το Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο είναι Γενικό Λύκειο που χαρακτηρίζεται από την πειραματική εφαρμογή προγραμμάτων και μεθόδων διδασκαλίας, καθώς και από την πειραματική χρήση σχολικών βιβλίων και άλλων μέσων εκπαιδευτικής τεχνολογίας.

Η εισαγωγή των μαθητών στην Α' Λυκείου των Πρότυπων Πειραματικών Λυκείων γίνεται με γραπτή δοκιμασία εισαγωγής

Η φοίτηση είναι τριετής.

5. Το Μουσικό Λύκειο , όπου πέρα από τα μαθήματα που διδάσκονται στο Γενικό Λύκειο δίνεται έμφαση στη μουσική εκπαίδευση.

Στο Μουσικό Λύκειο μπορούν να φοιτήσουν μόνο απόφοιτοι του Μουσικού Γυμνασίου και η φοίτηση είναι τριετής.

6. Το Καλλιτεχνικό Λύκειο , όπου πέρα από τα μαθήματα που διδάσκονται στο Γενικό Λύκειο δίνεται έμφαση στην καλλιτεχνική εκπαίδευση.

Στο Καλλιτεχνικό Λύκειο μπορούν να φοιτήσουν απόφοιτοι του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και επιτυχόντες ειδικών κατατακτηρίων εξετάσεων που διενεργούνται για μαθητές από μη Καλλιτεχνικά Γυμνάσια.

Η φοίτηση είναι τριετής.

7. Το Εκκλησιαστικό Λύκειο , όπου πέρα από τα μαθήματα που διδάσκονται στο Γενικό Λύκειο δίνεται έμφαση στην εκκλησιαστική εκπαίδευση.

Στη Β' και Γ' Λυκείου υπάρχει μόνο θεωρητική εκπαίδευση

Η φοίτηση είναι τριετής ( + 1 χρόνος προαιρετικά ).

8. Τα τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης , όπου πέρα από τα μαθήματα που διδάσκονται στο Γενικό Λύκειο δίνεται έμφαση στην αθλητική εκπαίδευση.

Η φοίτηση είναι τριετής.

9. Τα Ειδικά Λύκεια , τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης , τα Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια Ειδικής Αγωγής και οι Τεχνικές Επαγγελματικές Σχολές Ειδικής Αγωγής   απευθύνονται σε παιδιά με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες.

 

 

 

no 1 icon dark greenΕπικοινωνείτε μαζί μας

Για μία εξατομικευμένη πρόταση με τους διαθέσιμους εκπαιδευτικούς που ειδικεύονται στο μάθημα που σας ενδιαφέρει:

Εάν ενδιαφέρεστε για συγκεκριμένα βιογραφικά που έχετε δει στον κατάλογο βιογραφικών μας στέλνετε αίτημα μέσω της φόρμας που θα βρείτε στη Λίστα Επιλεγμένων Βιογραφικών. Τα βιογραφικά που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικά, γι 'αυτό και σας προτείνουμε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία πλήρη πρόταση.

no 2 icon orangeΣυζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά.

Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.

no 3 icon greenΣας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Στη συνέχεια, αφού επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών που πληρούν τα κριτήριά σας, λαμβάνετε τα στοιχεία επικοινωνίας εκπαιδευτικών με επιβεβαιωμένη διαθεσιμότητα και κατάλληλων συγκεκριμένα για το μάθημα και το επίπεδο που σας ενδιαφέρει, τις όποιες ειδικές απαιτήσεις μας έχετε θέσει.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
ή μιλήστε μαζί μας ζωντανά:

Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών στην περιοχή σας.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που αναζητάτε, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος που σας ενδιαφέρει.
Σας ζητάμε την περιοχή σας για να σας προτείνουμε καθηγητές από κοντινή περιοχή, μειώνοντας το κόστος μετακίνησης, άρα και το κόστος των μαθημάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
 Οικομάθεια
Μελίνας Μερκούρη 16, Αγ. Δημήτριος, 17342
Αθήνα - Αττική
210 9920730, 211 0137862
info@private-lesson.gr
 
--
cv banner front

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ αναζητάμε πάντα τον επόμενο συνεργάτη, τον εκπαιδευτικό εμπιστοσύνης.
Αν είσαι κι εσύ καθηγητής και θέλεις να μπεις στην ομάδα μας τότε σε περιμένουμε να γνωριστούμε για να συνεργαστούμε.
Περισσότερα...