Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Γυμνασίου

Το Γυμνάσιο μαζί με το Λύκειο είναι μέρος της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το Γυμνάσιο όπως και το Δημοτικό, ανήκουν στη βασική εκπαίδευση και είναι υποχρεωτικό για όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην Ελλάδα. Αποτελείται από τρεις τάξεις και η φοίτηση σε αυτό ξεκινάει από την ηλικία των 12 ετών περίπου.

Κατηγορίες Γυμνασίων

1. Το Γυμνάσιο Γενικής Εκπαίδευσης, το γνωστό σε όλους μας Γυμνάσιο,

2. Το Εσπερινό Γυμνάσιο,

3. Το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο είναι Γυμνάσιο Γενικής Εκπαίδευσης που χαρακτηρίζεται από την πειραματική εφαρμογή προγραμμάτων και μεθόδων διδασκαλίας, καθώς και από την πειραματική χρήση σχολικών βιβλίων και άλλων μέσων εκπαιδευτικής τεχνολογίας.

Η εισαγωγή των μαθητών στην Α' Γυμνασίου των Πρότυπων Πειραματικών Γυμνασίων γίνεται κατόπιν ειδικών εισαγωγικών εξετάσεων.

4. Το Μουσικό Γυμνάσιο, όπου πέρα από τα μαθήματα που διδάσκονται στο Γυμνάσιο Γενικής Εκπαίδευσης δίνεται έμφαση στη μουσική εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι μαθητές αξιολογούνται στις ενότητες ρυθμός, ακουστική ικανότητα, φωνητική ικανότητα, διάκριση ηχοχρωμάτων και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο ( ευρωπαικό ή παραδοσιακό ) σε επίπεδο τουλάχιστον της Κατωτέρας Σχολής.

5. Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο, όπου πέρα από τα μαθήματα που διδάσκονται στο Γυμνάσιο Γενικής εκπαίδευσης δίνεται έμφαση στην καλλιτεχνική εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι μαθητές εξετάζονται :

  • στη ζωγραφική - κατεύθυνση Εικαστικών Τεχνών,
  • στην απαγγελία ποιήματος, στον αυτοσχεδιασμό και στη φωτογραφία - κατεύθυνση Θεάτρου - Κινηματογράφου,
  • στο χορό,σύγχρονο, μπαλέτο και παραδοσιακό - κατεύθυνση Χορού. Οι υποψήφιοι της συγκεκριμένης κατεύθυνσης πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν δύο ιατρικές βεβαιώσεις, μία από παθολόγο και μία από ορθοπεδικό.

6. Το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο, όπου πέρα από τα μαθήματα που διδάσκονται στο Γυμνάσιο Γενικής Εκπαίδευσης δίνεται έμφαση στην εκκλησιαστική εκπαίδευση.

7. Τα τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης, όπου πέρα από τα μαθήματα που διδάσκονται στο Γυμνάσια Γενικής Εκπαίδευσης δίνεται έμφαση στην αθλητική εκπαίδευση. Λειτουργούν μέσα στα Γυμνάσια Γενικής Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι μαθητές περνούν από δοκιμασίες στα αθλήματα των τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης στα οποία είναι υποψήφιοι.

8. Το Γυμνάσιο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και το  Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής  Εκπαίδευσης και Κατάρτισης απευθύνονται σε παιδιά με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες.

4.8947368421053 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4.89 / 5.00 (19 Αξιολογήσεις)
no 1 icon dark greenΕπικοινωνείτε μαζί μας

Για μία εξατομικευμένη πρόταση με τους διαθέσιμους εκπαιδευτικούς που ειδικεύονται στο μάθημα που σας ενδιαφέρει:

Εάν ενδιαφέρεστε για συγκεκριμένα βιογραφικά που έχετε δει στον κατάλογο βιογραφικών μας στέλνετε αίτημα μέσω της φόρμας που θα βρείτε στη Λίστα Επιλεγμένων Βιογραφικών. Τα βιογραφικά που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικά, γι 'αυτό και σας προτείνουμε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία πλήρη πρόταση.

no 2 icon orangeΣυζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά.

Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.

no 3 icon greenΣας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Στη συνέχεια, αφού επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών που πληρούν τα κριτήριά σας, λαμβάνετε τα στοιχεία επικοινωνίας εκπαιδευτικών με επιβεβαιωμένη διαθεσιμότητα και κατάλληλων συγκεκριμένα για το μάθημα και το επίπεδο που σας ενδιαφέρει, τις όποιες ειδικές απαιτήσεις μας έχετε θέσει.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
ή μιλήστε μαζί μας ζωντανά:

Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών στην περιοχή σας.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που αναζητάτε, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος που σας ενδιαφέρει.
Σας ζητάμε την περιοχή σας για να σας προτείνουμε καθηγητές από κοντινή περιοχή, μειώνοντας το κόστος μετακίνησης, άρα και το κόστος των μαθημάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
 Οικομάθεια
Μελίνας Μερκούρη 16, Αγ. Δημήτριος, 17342
Αθήνα - Αττική
210 9920730, 211 0137862
info@private-lesson.gr
 
--
cv banner front

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ αναζητάμε πάντα τον επόμενο συνεργάτη, τον εκπαιδευτικό εμπιστοσύνης.
Αν είσαι κι εσύ καθηγητής και θέλεις να μπεις στην ομάδα μας τότε σε περιμένουμε να γνωριστούμε για να συνεργαστούμε.
Περισσότερα...