Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Δημοτικού

Βρείτε Δασκάλους για ιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού στην Αθήνα & σε όλη την Αττική

Σας συστήνουμε έμπειρους Δασκάλους για βοήθεια σε μαθητές δημοτικού

  • στην μελέτη μαθημάτων,
  • στην αριθμητική,
  • στη γλώσσα,
  • στην παραγωγή γραπτού λόγου,
  • στην ορθογραφία,
  • υποστήριξη σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, υπερκινητικότητα, διάσπαση προσοχής)

Φορμα αναζητησης καθηγητη

Συμπληρώστε τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητή για μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη πρόταση καθηγητών για το ιδιαίτερο μάθημα που σας ενδιαφέρει

ενδεικτικα βιογραφικα

Δείτε βιογραφικά καθηγητών για ιδιαίτερα μαθήματα Δημοτικού

 

 

Συστημένοι Δάσκαλοι - Παιδαγωγοί για ιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού

Πιστοποιημένοι Δάσκαλοι - Παιδαγωγοί, που γνωρίζουμε προσωπικά

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ συζητάμε τις ανάγκες σας και σας συστήνουμε καθηγητές ιδιαιτέρων μαθημάτων για βοήθεια στο δημοτικό, ενισχυτική διδασκαλία στο γυμνάσιο, στο λύκειο, υποστήριξη φοιτητών σε Πανεπιστημιακά μαθήματα και κάθε άλλο ειδικότερο ιδιαίτερο μάθημα προς άτομα κάθε ηλικίας.

19+ έτη εμπειρίας στα ιδιαίτερα μαθήματα από το 2000

Θεωρούμε την προσωπική επαφή απαραίτητη προϋπόθεση

Δεν προτείνουμε, συστήνουμε καθηγητές ιδιαιτέρων μαθημάτων

Ο Δάσκαλος παίζει καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα μορφωτική κυρίως αλλά και κοινωνική εξέλιξη του μικρού παιδιού (6 - 12 ετών). Αναλαμβάνει την ευθύνη να του δώσει τα απαραίτητα εφόδια για τη στοιχειώδη εκπαίδευσή του, αλλά και την κοινωνική ανάπτυξη και ένταξή του. Φροντίζει ο μαθητής του να έχει ενεργή συμμετοχή στη διαδικασία της μάθησης, ελέγχει την επίδοσή του και ευθύνεται για την τακτική φοίτησή του, την πειθαρχία και την πρόοδό του.

Η αγάπη για τα παιδιά αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτόν που θα ακολουθήσει το επάγγελμα του δασκάλου. Πρέπει επίσης να είναι άρτια καταρτισμένος, έχοντας παιδαγωγικές αντιλήψεις που συμβαδίζουν με την εξέλιξη της κοινωνίας στον 21ο αιώνα, όπως και την ικανότητα να μεταδίδει τις γνώσεις του απλά και κατανοητά στους μικρούς μαθητές του. Πρέπει, επίσης, είναι προσιτός και συνεργάσιμος προκειμένου να αντιμετωπίζει και να βοηθά στην επίλυση προβλημάτων και στην κάλυψη ιδιαίτερων αναγκών των μαθητών του που είναι μικρής ηλικίας.

Θεωρούμε την προσωπική επαφή απαραίτητη προϋπόθεση. Έτσι, γνωρίζουμε αρχικά από κοντά όλους τους καθηγητές μας, γιατί δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, εκτός από την απαραίτητη επαγγελματική τους κατάρτιση, και στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα τους. Στο φάκελο του κάθε καθηγητή περιλαμβάνονται το βιογραφικό του, αντίγραφο πτυχίου, αντίγραφο μεταπτυχιακού ή και διδακτορικού τίτλου, αντίγραφο ταυτότητας και, όπου υπάρχουν, συστατικές επιστολές.

Βρείτε τον κατάλληλο Δάσκαλο - Παιδαγωγό

Συμπληρώστε τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητή ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους στόχους & τις ανάγκες σας. Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

 

Ενδεικτική λίστα μαθημάτων για ιδιαίτερα μαθήματα Δημοτικού

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

  • βοήθεια στην αριθμητική,
  • βοήθεια στη γλώσσα,
  • βοήθεια στην ορθογραφία,
  • υποστήριξη μαθησιακών δυσκολιών

Τιμές ιδιαιτέρων μαθημάτων δημοτικού

Δείτε εδώ ενδεικτικές τιμές και προσφορές ιδιαιτέρων μαθημάτων για δημοτικό.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να συζητήσουμε για τί ακριβώς ενδιαφέρεστε κι έτσι να μπορέσουμε να σας κάνουμε μια αξιόπιστη οικονομική προσφορά, βάσει των αναγκών σας.

 

4.7608695652174 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4.76 / 5.00 (92 Αξιολογήσεις)
no 1 icon dark greenΕπικοινωνείτε μαζί μας

Για μία εξατομικευμένη πρόταση με τους διαθέσιμους εκπαιδευτικούς που ειδικεύονται στο μάθημα που σας ενδιαφέρει:

Εάν ενδιαφέρεστε για συγκεκριμένα βιογραφικά που έχετε δει στον κατάλογο βιογραφικών μας στέλνετε αίτημα μέσω της φόρμας που θα βρείτε στη Λίστα Επιλεγμένων Βιογραφικών. Τα βιογραφικά που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικά, γι 'αυτό και σας προτείνουμε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία πλήρη πρόταση.

no 2 icon orangeΣυζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά.

Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.

no 3 icon greenΣας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Στη συνέχεια, αφού επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών που πληρούν τα κριτήριά σας, λαμβάνετε τα στοιχεία επικοινωνίας εκπαιδευτικών με επιβεβαιωμένη διαθεσιμότητα και κατάλληλων συγκεκριμένα για το μάθημα και το επίπεδο που σας ενδιαφέρει, τις όποιες ειδικές απαιτήσεις μας έχετε θέσει.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
ή μιλήστε μαζί μας ζωντανά:

Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών στην περιοχή σας.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που αναζητάτε, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος που σας ενδιαφέρει.
Σας ζητάμε την περιοχή σας για να σας προτείνουμε καθηγητές από κοντινή περιοχή, μειώνοντας το κόστος μετακίνησης, άρα και το κόστος των μαθημάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
 Οικομάθεια
Μελίνας Μερκούρη 16, Αγ. Δημήτριος, 17342
Αθήνα - Αττική
210 9920730, 211 0137862
info@private-lesson.gr
 
--
cv banner front

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ αναζητάμε πάντα τον επόμενο συνεργάτη, τον εκπαιδευτικό εμπιστοσύνης.
Αν είσαι κι εσύ καθηγητής και θέλεις να μπεις στην ομάδα μας τότε σε περιμένουμε να γνωριστούμε για να συνεργαστούμε.
Περισσότερα...