Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

Εγγραφή εκπαιδευτικού

no 1 icon dark green Επικοινωνείς μαζί μας
no 2 icon orange Συζητάμε τα κριτήριά σου
no 3 icon green

Επικοινωνούμε μαζί σου μόνο για μαθήματα που πληρούν τα κριτήριά σου.

Βρείτε μαθητές σε όλη την Αττική!

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ αναζητάμε πάντα τον επόμενο συνεργάτη, τον εκπαιδευτικό εμπιστοσύνης.
Αν είσαι κι εσύ καθηγητής και θέλεις να μπεις στην ομάδα μας τότε σε περιμένουμε να γνωριστούμε για να συνεργαστούμε.

Ποιοι είμαστε

Είμαστε το Κέντρο Ιδιαίτερων Μαθημάτων «Οικομάθεια» και δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εκπαίδευσης από το 2000. Στόχος μας είναι, μέσω της σωστής σύστασης εκπαιδευτικού, να καταφέρουμε την καλύτερη εξέλιξη και την πρόοδο του μαθητή. Η φυσική μας έδρα είναι στον Άγιο Δημήτριο και δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Αττική. Ξεκινήσαμε με μια μικρή ομάδα επιλεγμένων καθηγητών και σήμερα, η ομάδα μας απαρτίζεται από ένα μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών με μακροχρόνιες επιτυχημένες συνεργασίες.

Που απευθυνόμαστε

Απευθυνόμαστε σε εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για ιδιαίτερα μαθήματα είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά, έχοντας πάντα ως γνώμονα τους στόχους και τις ανάγκες του μαθητή. Συνεργαζόμαστε με όλες τις ειδικότητες εκπαιδευτικών και ασχολούμαστε με όλα τα εκπαιδευτικά επίπεδα (πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση). Επομένως, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον για συνεργασία, μπορεί να προγραμματιστεί μία συνάντηση για να συζητηθεί αναλυτικά τόσο το αντικείμενο, όσο και οι τρόπους διδασκαλίας που μπορεί ο εκάστοτε εκπαιδευτικός να υποστηρίξει.

Η φιλοσοφία μας

Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ακρογωνιαίος λίθος για μας. Βασικό μας μέλημα είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες θα βασίζονται σε καλή θέληση και αμοιβαία συνεργασία. Θέλουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς κι εκείνοι σ’ εμάς.

Γιατί να συνεργαστείς μαζί μας

Ο καθηγητής είναι συνεργάτης

Αφιερώνουμε χρόνο για να σε γνωρίσουμε προσωπικά και να σου εξηγήσουμε αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας και την πολιτική που ακολουθούμε. Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας, θα συζητήσουμε το αντικείμενο της διδασκαλίας σου, τη διαθεσιμότητά σου (ώρες μαθημάτων), τις περιοχές που σε εξυπηρετούν και τους πιθανούς τρόπους διδασκαλίας που μπορείς να υποστηρίξεις (μαθήματα δια ζώσης, διαδικτυακά) κτλ.

Εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θεωρείσαι πλέον συνεργάτης μας και είναι ευθύνη μας να προωθήσουμε τις γνώσεις και τις ικανότητές σου στο δικό μας πελατολόγιο.

Επομένως, μόλις προκύψει κάποιο μάθημα που πληροί τις δικές σου προϋποθέσεις (ειδικότητα, περιοχή, κόστος), εμείς θα σε ενημερώσουμε.

Δεν λειτουργούμε απρόσωπα

Θεωρούμε την προσωπική επαφή αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση για την αποτελεσματική και άρτια επαγγελματική μας δραστηριότητα. Γι’ αυτό το λόγο, αφιερώνουμε χρόνο τόσο σε σένα, όσο και στην επικοινωνία μας με τον πελάτη.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας μαζί του, θα φροντίσουμε να σχηματίσουμε ένα όσο το δυνατόν πιο έγκυρο μαθητικό προφίλ, ώστε να σιγουρευτούμε ότι είναι μία περίπτωση που θα σε ενδιαφέρει και δεν θα χάσεις πολύτιμο χρόνο εξερευνώντας μία συνεργασία που μάλλον δεν θα ευοδώσει.

Δεν διαφημίζουμε - Συστήνουμε

Σε πολλές περιπτώσεις, η δημοσίευση του βιογραφικού είναι απαραίτητη για την διαφήμιση ενός εκπαιδευτικού.

Εμείς, με εμπειρία 20 και πλέον ετών στην εκπαίδευση, θεωρούμε την σύσταση πολύ πιο αποτελεσματική. Είναι ευρέως γνωστό ότι στο ιδιαίτερο μάθημα καίριο ρόλο παίζει η δια στόματος πρόταση. Η τελευταία δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας τόσο στον πελάτη, όσο και στον καθηγητή, την οποία δεν μπορεί να πετύχει, ούτε να αντικαταστήσει μία απλή διαφήμιση.

Τέλος, εσύ διαλέγεις την προβολή του βιογραφικού σου σημειώματος. Δεν είναι υποχρεωτικό για σένα να γνωστοποιήσεις τη συνεργασία σου μαζί μας. Εάν όμως το επιλέξεις, πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε.

Δεν είμαστε φροντιστήριο

Δεν παρέχουμε δηλαδή χώρο για να γίνονται ιδιαίτερα μαθήματα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κυρίως στο χώρο του μαθητή, καθιστώντας έτσι το κομμάτι της γεωγραφικής περιοχής βασική πληροφορία για εμάς. Σαφώς, υπάρχει και η επιλογή των διαδικτυακών μαθημάτων. Αυτό όμως υφίσταται ως επιλογή μόνο εάν εσύ το επιλέξεις.

Επίσης, δεν διαθέτουμε δικό μας αρχείο σημειώσεων και βοηθημάτων. Κάθε εκπαιδευτικός έχει τη δική του μέθοδο διδασκαλίας. Επομένως, θα ήταν αδύνατο από πλευράς μας να καταφέρουμε να συνδυάσουμε όλους τους τρόπους σε ένα εγχειρίδιο. Άρα, διατηρείς το δικό σου υλικό και το διαμορφώνεις εφόσον το κρίνεις απαραίτητο, για ένα καλό αποτέλεσμα και σωστή μελέτη.

Δεν έχουμε δικό μας τιμοκατάλογο

Εσύ ορίζεις το κοστολόγιό σου. Ο δικός μας ρόλος είναι να σε ενημερώσουμε για την περίπτωση του παιδιού. Εσύ με τη δική σου σειρά θα κρίνεις εάν η εν λόγω περίπτωση σε ενδιαφέρει και φυσικά το κόστος ανά διδακτική ώρα.

Ο πίνακας τιμών – προσφορών της σελίδας μας διαμορφώνεται βάσει των τιμών με τις οποίες δουλεύει η πλειοψηφία των συνεργατών μας ανά βαθμίδα/ειδικότητα.

Επομένως, μας βοηθάς κι εσύ με τη δική σου σειρά να σχηματίσουμε την πιο έγκυρη εικόνα της αγοράς.

 

loading...

 

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να προγραμματίσουμε τη συνάντησή μας στην πρώτη διαθέσιμη κοινή μας ημερομηνία και ώρα.

Φόρμα επικοινωνίας εκπαιδευτικού

Όλα τα παρακάτω στοιχεία δεν θα δημοσιευτούν


Στοιχεία επικοινωνίας

Στοιχεία διαμονής
Ζητάμε την περιοχή διαμονής σας γιατί πάντα προσπαθούμε να σας προτείνουμε μαθήματα
κοντά στην κατοικία σας, μειώνοντας έτσι το χρόνο και το κόστος μετακίνησης.

Ποια μαθήματα σας ενδιαφέρουν;

Διδακτική εμπειρία

Βιογραφικό (προαιρετικό)

Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία doc, docx, odt, pdf έως 1MB
Σημαντικό: Το βιογραφικό θα πρέπει να είναι στην ελληνική γλώσσα.
Σύρτε κι αφήστε αρχεία εδώ ή Περισσότερα
Διαθέσιμες ημέρες/ ώρες συνάντησης
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να προγραμματίσουμε τη συνάντησή μας στην πρώτη διαθέσιμη κοινή μας ημερομηνία και ώρα.
Οι συναντήσεις μπορούν να προγραμματιστούν Δευτέρα έως Παρασκευή το πρωί 10:30-13:30 και το απόγευμα 18:00-20:00.
Αν θέλετε συμπληρώστε εδώ τις μέρες και ώρες που προτιμάτε.